انقلاب در نمایشگرها با ماده ساخت پژوهشگران استرالیایی

انقلاب در نمایشگرها با ماده ساخت پژوهشگران استرالیایی

بیست و یكم: پژوهشگران موفق به تولید ماده ای الكترونیكی بسیار نازك و انعطاف پذیر برای صفحات لمسی شدند كه می تواند درون یك لوله قرار گیرد و مانند روزنامه چاپ شود.


به گزارش بیست و یكم به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، پژوهشگران استرالیایی از "اكسید قلع ایندیم" و روش چاپ فلز مایع استفاده كردند تا آنرا به یك فیلم دو بعدی تبدیل كنند.
این ماده دارای قابلیت لمس ۱۰۰ برابر نازك تر از موادی است كه در صفحات لمسی گوشیهای هوشمند یا تبلت ها استفاده می شود.
انعطاف این ماده به اندازه ای است كه می توان آنرا مانند یك لوله جمع كرد.
سازندگان گوشیهای هوشمند همچون سامسونگ یا موتورولا بتازگی نمایشگرهای تاشو خودرا عرضه نموده اند كه می توانند بدون شكستن، خم شوند.
ولی پژوهشگران مؤسسه سلطنتی فناوری ملبورن استرالیا مدعی شده اند كه ماده ساخت آنها می تواند حتی پیچ و تاب هم بخورد.


این تیم تحقیقاتی با استفاده از ماده ساخت خود نمونه اولیه یك صفحه نمایش لمسی را ساخته اند و قصد دارند بعد از ثبت اختراع این ماده آنرا به مرحله تجاری سازی برسانند.
"توربن دانیكه"(Torben Daeneke) محقق این دانشگاه اظهار كرد، ما یك ماده قدیمی را از داخل تغییر دادیم تا نسخه جدید یك ماده بسیار نازك و منعطف را تولید نماییم.
وی ادامه داد، می توان این ماده را خم كرد و با استفاده از آن، با روشی بمراتب ارزان تر و كارآمدتر از روش های فعلی، به تولید صفحات لمسی پرداخت.
توربن دانیكه ادامه داد، ورقه های نازك نانو بسیار رسانا و دو بعدی هستند. این به این معناست كه از یك لایه نازك از اتم ها ساخته شده اند. دوبعدی ساختن این ورقه ها سبب می شود كه شفاف تر شوند و نور بیشتری از آنها عبور كند.
بدین سان یك گوشی همراه با نمایشگری كه از ماده ساخت پژوهشگران استرالیایی تولید شده است، از انرژی كمتری استفاده می نماید و عمر باطری را حدودا ۱۰ درصد بالا می برد.


این در حالیست كه روش های فعلی برای ساخت فیلم های شفاف برای نمایشگرهای لمسی، روندی آهسته داشته و بسیار انرژی گیر و گران هستند.
توربن دانیكه افزود زیبایی كار ما این است كه رویكرد ما نیازی به تجهیزات گرانقیمت و یا تخصصی ندارد و حتی می توان این ماده را در یك آشپزخانه هم ساخت.
" اكسید قلع ایندیم"(ITO) خود از یك تركیب سه گانه بی رنگ شامل ایندیم، قلع و اكسیژن ساخته شده است.
این ماده جدید دو بعدی تولید شده از "ITO" در مقابل شیشه های استاندارد رسانا كه پنج تا ۱۰ درصد نور را جذب می كنند، تنها ۰.۷ نور جذب می كند.
بدین ترتیب بیشتر از ۹۹ درصد نور به گوشی هوشمند بازتابش می شود و سبب می شود نمایشگر وضوح بیشتری پیدا كند.
محقق ارشد پروژه گفته كه تیم تحقیقاتی پروژه مشتاق تجاری سازی محصول و استفاده از آن در صنعت هستند.






منبع:

1398/11/05
22:56:29
5.0 / 5
4137
تگهای انقلاب در نمایشگرها با ماده ساخت پژوهشگران استرالیایی: استاندارد , الكترونیكی , پژوهش , تحقیقات
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
بیست و یکم