گلیسیرین خوراكی گیاهی تولید شد

گلیسیرین خوراكی گیاهی تولید شد

به گزارش بیست و یکم یک شرکت دانش بنیان توانست گلیسیرین خوراکی را به تولید برساند و در اختیار صنعت قرار دهد.



به گزارش بیست و یکم به نقل از معاونت علمی و فناوری، گلیسیرین در غذاها و نوشیدنی ها بعنوان حلال و شیرین کننده عمل می کند و دارای طعمی شیرین و گرم است.
امیر سوری مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده گلیسیرین گیاهی اظهار داشت: گلیسیرین به حفظ غذا کمک می نماید و توسط آکادمی تغذیه و رژیم غذایی در دسته کربوهیدرات ها قرار می گیرد. این محصول بعنوان یک شیرین کننده سازگار با رژیم های با کربوهیدرات کم در رژیم های غذایی به کار می آید.
وی اضافه کرد: محصول دانش بنیان دیگر شرکت، گلیسیرین کاربردی در محصولات مراقبت از پوست و مو است. این محصول در تولید صابون های شفاف و بعنوان اسانس در عطر و ژل ها به کار می آید. همینطور گلیسیرین بهداشتی شرکت در تولید شوینده های بهداشتی، خمیردندان و کرم های صورت در صنایع آرایشی و بهداشتی به کار می رود.
به گفته این فعال دانش بنیان، در تلاش هستیم با استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا ظرفیت تولید خویش را به ۳۲ هزار تن در سال برسانیم تا علاوه بر تأمین نیاز کل کشور بخشی از تولیدات خویش را به بازارهای جهانی صادر نماییم.
سوری ضمن اشاره به فرآیند استخراج گلیسیرین گیاهی خالص بیان نمود: در این فرایند گلیسیرین از انواع روغن ها و اسیدهای چرب طبیعی مانند نارگیل، نخل خرما، دانه آفتابگردان، سویا، هسته انگور و غیره استخراج می شود.

1399/11/14
02:44:42
0.0 / 5
289
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
بیست و یکم