وال استریت ژورنال:

شرکت های هواپیمایی از آسمان عربستان فرار می کنند

شرکت های هواپیمایی از آسمان عربستان فرار می کنند

بیست و یکم: یک روزنامه آمریکایی نوشت که در پی هشدارهای بین المللی درباب ناامن بودن آسمان عربستان سعودی، خیلی از شرکت های هواپیمایی عبور از حریم هوایی سعودی را متوقف کرده اند.


روزنامهٔ آمریکایی «وال استریت ژورنال» از تغییر در راه پروازهای بعضی از شرکت های هواپیمایی بین المللی، در پی هشدارهای جدید دربارهٔ امنیت حریم هوایی عربستان سعودی و تداوم عملیات های نظامی یمن که فرودگاه های عربستان را هدف قرار داده اند، آگاهی داد.
این روزنامه به نقل از گروه بین المللی «آپس گروپ» که در زمینهٔ امنیت هواپیمایی تخصص دارد، نوشت که این مرکز اخطار داده است حریم هوایی عربستان سعودی در تمامی ارتفاعات غیرایمن است؛ موضوعی که شرکت های هواپیمایی بین المللی را واداشته تا در مسیرهای پروازی خود بازبینی کرده و عبور از آسمان این کشور را کاهش دهند.
این روزنامه اشاره کرد که عملیات های اخیر یمن، محاسبات شرکت های هواپیمایی را که قبل تر از حریم هوایی عربستان به عنوان یک گذرگاه نسبتاً ایمن استفاده می کردند، تغییر داده است. این امر سبب شده تا تعدادی از این شرکتها مسیرهای خودرا به سوی آسیای مرکزی و مناطق دیگر، همچون مسیرهای نزدیک به دمشق، تغییر دهند.
طبق گزارش این روزنامه، شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز که حتی با وجود حملات مکرر ایران به پایگاه های آمریکا در منطقه، همچنان از حریم هوایی عربستان استفاده می کرد، در پی عملیات های اخیر یمن، ناچار شد بخش بیشتری از پروازهای خود میان بمبئی و لندن را بوسیله آسیای مرکزی تغییر مسیر دهد تا از آسمان عربستان اجتناب کند.
همچنین شرکت هواپیمایی هند هم مسیر پروازهای خود به مقصد اروپا را تغییر داده است، بطوریکه بجای عبور از مرکز عربستان، از مسیرهایی نزدیک به مرزهای شمالی این کشور و حومهٔ دمشق، پایتخت سوریه، بهره می گیرد.
روزنامهٔ آمریکایی وال استریت ژورنال از تغییر در راه پروازهای بعضی از شرکت های هواپیمایی بین المللی، در پی هشدارهای جدید دربارهٔ امنیت حریم هوایی عربستان سعودی و تداوم عملیات های نظامی یمن که فرودگاه های عربستان را هدف قرار داده اند، آگاهی داد.
این روزنامه به نقل از گروه بین المللی آپس گروپ که در زمینهٔ امنیت هواپیمایی تخصص دارد، نوشت که این مرکز اخطار داده است حریم هوایی عربستان سعودی در تمامی ارتفاعات غیرایمن است؛ موضوعی که شرکت های هواپیمایی بین المللی را واداشته تا در مسیرهای پروازی خود بازبینی کرده و عبور از آسمان این کشور را کاهش دهند.
این روزنامه اشاره کرد که عملیات های اخیر یمن، محاسبات شرکت های هواپیمایی را که قبل تر از حریم هوایی عربستان به عنوان یک گذرگاه نسبتاً ایمن استفاده می کردند، تغییر داده است.


منبع:

1405/08/02
09:53:15
0.0 / 5
5
تگهای شرکت های هواپیمایی از آسمان عربستان فرار می کنند: شرکت , هواپیما
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان قرن بیست و یکم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
لینک دوستان بیست و یكم
بیست و یکم