تولید پری بیوتیك ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی

تولید پری بیوتیك ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی

یک شرکت دانش بنیان موفق شد با تولید پری بیوتیک ها در داخل، کشور را از واردات این گونه محصولات بی نیاز کند.



به گزارش بیست و یکم به نقل از معاونت علمی و فناوری، محسن نیک خواه مدیرعامل شرکت دانش بنیانی اظهار داشت: پری بیوتیک ها به زبان ساده، برخی افزودنی های طبیعی برای افزایش سلامت محصولات حیوانی و تقویت سیستم ایمنی او و همینطور افزایش بهره وری محصول هستند. در واقع افزودنی های پری بیوتیک، سبب افزایش بهره وری می شود.
وی همینطور بیان نمود: با این محصول مصرف آنتی بیوتیک در حیوان کاسته می شود و سبب می شود در نهایت غذای سالم تری به مصرف انسانی برسد. این محصول در پرورش دام و طیور، زنبورداری و برای هر نوع حیوانی کاربرد دارد و انسان ها هم از پری بیوتیک، استفاده می نمایند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان افزود: این محصول بین ۴۰ تا ۸۰ درصد از محصول مشابه خارجی ارزان تر است و با عنایت به این که خدمات گسترده ای در این شرکت به دامداری ها و مصرف کنندگان، عرضه می شود، محصول ما برتری های بسیاری نسبت به محصول و رقیب مشابه خارجی دارد.
به گفته وی، هر اقلیم و منطقه آب و هوایی کشور، احتیاج به مصرف نوع و میزان مشخصی از این گونه محصولات دارد و با عنایت به این حقیقت این شرکت به هر منطقه، خدمات خاص و مورد نیاز آن منطقه را عرضه می کند.
نیک خواه ضمن اشاره به تحقیقات صورت گرفته در این شرکت اظهار داشت: به علت اینکه هنوز برخی مجوزها صادر نشده است و کارهای اداری انجام نگرفته است، باوجود داشتن ظرفیت های بالای صادراتی، موفق به صادرات نشده ایم، اما به خاطر کیفیت خوب محصول ایرانی در داخل، بازار قابل توجهی برای محصولات این شرکت وجود دارد.


منبع:

1399/10/19
22:26:03
0.0 / 5
587
تگهای تولید پری بیوتیك ها برای بهره وری بیشتر محصولات غذایی: تحقیقات , تولید , خدمات , دانش بنیان
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بیست و یکم