با دستاورد محققان بیوتكنولوژی؛

راندمان تولید قارچ خوراكی افزایش یافت

راندمان تولید قارچ خوراكی افزایش یافت

به گزارش بیست و یکم دانش فنی تولید محرک رشد قارچ خوراکی که حاصل تحقیقات عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی است طی قراردادی به یکی از بزرگترین واحدهای تولید بذر قارچ کشور منتقل شد.


به گزارش بیست و یکم به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، قرارداد انتقال دانش فنی این محصول همزمان با هفته پژوهش به امضای نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی رسید. طبق بررسی های انجام شده با استفاده از این مکمل که به بسترهای قارچ در زمان ریسه دوانی اضافه خواهد شد، راندمان تولید قارچ خوراکی در واحد سطح بستر افزایش یافته و ضمن کاهش آلودگی ها در بستر قارچ، طعم و مزه محصول تولیدی هم بهبود می یابد. دکتر اکرم صادقی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مجری طرح ضمن اشاره به واگذاری لیسانس غیرانحصاری تکثیر سویه میکروبی و روش تهیه فرمولاسیون محرک رشد قارچ خوراکی با استفاده از این سویه اظهار داشت: میکروارگانیسم های موجود در خاک، خصوصیات متفاوتی دارند که میکروارگانیسم شناسایی شده می تواند با تولید آنزیم های مختلف، روند هضم بستر سلولزی پرورش قارچ خوراکی را ارتقا داده و با تسهیل دسترسی قارچ به مواد مغذی روند رشد آنرا افزایش دهد. وی ضمن اشاره به موفقیت فرمولاسیون تولیدی در مطالعات آزمایشگاهی و پایلوت عنوان کرد: با عنایت به ارزش اقتصادی قارچ خوراکی و تاثیر این مکمل رشد در افزایش تولید آن، فرمولاسیون ابداعی که مبتنی بر میکروارگانیسم های بومی است با استقبال صنعت به مرحله تجاری سازی رسیده که امیدوارم با تولید انبوه این محصول، شاهد افزایش عملکرد در واحد های پرورش قارچ های خوراکی در کشور باشیم.

1399/09/27
10:49:19
5.0 / 5
686
تگهای راندمان تولید قارچ خوراكی افزایش یافت: آزمایش , ابداع , پژوهش , تحقیقات
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
بیست و یکم