محکومیت حمله عربستان سعودی به زندان الحزم یمن

محکومیت حمله عربستان سعودی به زندان الحزم یمن

بیست و یکم: بیست و یکم: مرکز حقوق بشری عین الإنسانیة حمله رژیم سعودی به زندان الحزم در استان الجوف و کشتار 9 اسیر را محکوم نمود.


مرکز حقوق بشری «عین الإنسانیة» در اطلاعیه ای، حمله عربستان سعودی به زندان شهر «الحزم» در استان الجوف یمن را که به کشته شدن ۹ اسیر منجر گردید، بشدت محکوم نمود.
این مرکز حقوق بشری تاکید کرد که هدف قرار دادن اماکن بازداشت و اشخاصی که از آزادی خود محروم شده اند، نقض بسیار خطرناک قواعد حقوق بشردوستانه بین المللی شمرده می شود.
بر اساس این بیانیه، حمله به زندانیان و اماکن نگهداری آنها، فارغ از هر توجیهی، نقض آشکار کنوانسیون های بین المللی است و عاملان آن باید پاسخگو باشند.
مرکز «عین الإنسانیة للحقوق والتنمیة» نهادی حقوق بشری است که در زمینه پیگیری نقض حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در یمن فعالیت می کند و گزارشهای گوناگونی در رابطه با جنایات عربستان سعودی و متحدانش در این کشور منتشر نموده است.
حمله به زندان الحزم در استان الجوف یمن در حالی صورت پذیرفت که در ماه های اخیر حملات عربستان سعودی به مناطق مختلف یمن، بخصوص استانهای صعده، الجوف، تعز و مأرب بشدت بالا رفته است.

منبع:

1405/06/31
17:49:34
0.0 / 5
4
تگهای محکومیت حمله عربستان سعودی به زندان الحزم یمن: حقوق
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان قرن بیست و یکم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
بیست و یکم