جزئیات دو بسته حمایتی برای سرمایه گذاری در تولید دانش بنیان

جزئیات دو بسته حمایتی برای سرمایه گذاری در تولید دانش بنیان

به گزارش بیست و یکم، جزئیات دو بسته صندوق نوآوری تحت عنوان مشارکت در توسعه زیرساخت تولید محصولات راهبردی و مشارکت در رشد تولید محصولات راهبردی تشریح شد.



به گزارش بیست و یکم به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامه حمایتی صندوق در سال ۱۴۰۴ تحت عنوان «سرمایه گذاری برای تولید دانش بنیان» شامل هفت بسته «پیوند»، «نوآفرین»، «نوپا»، «توانا»، «راهبرد»، «ضامن» و «رشد» است که در چارچوب ۲۲ خدمت اجرا می شود.
تاکنون ۸ خدمت شامل تکمیل زیرساخت های تولید دانش بنیان (بسته توانا)، تضمین سرمایه گذاری از راه تأمین مالی جمعی (بسته ضامن)، ضمانت انتشار اوراق صکوک نوآوری (بسته ضامن) و تکمیل سرمایه طرح های دانش بنیان دارای مجوز سکوهای تأمین مالی جمعی (بسته رشد)، معرفی محصولات دانش بنیان با قابلیت کارآفرینی (بسته پیوند)، پشتیبانی از دانش بنیان شدن شرکتهای فناور از راه صندوق های پژوهش و فناوری (بسته نوآفرین)، تأمین مالی رشد تولیدات دانش بنیان (بسته رشد)، ضمانت تأمین منابع شرکتهای دانش بنیان از بازار پول (بسته رشد) معرفی و رونمایی شدند و شرکتهای دانش بنیان می توانند درخواست های خویش را برای بهره مندی از تسهیلات این بسته ها، ثبت کنند.
در ادامه معرفی خدمات بسته حمایتی «سرمایه گذاری برای تولید دانش بنیان»، دو خدمت دیگر تحت عنوان مشارکت در توسعه زیرساخت تولید محصولات راهبردی (بسته توانا) و مشارکت در رشد تولید محصولات راهبردی (بسته رشد) معرفی شده و شرکتهای دانش بنیان می توانند درخواست های خویش را ثبت کنند.
مشارکت در توسعه زیرساخت تولید محصولات راهبردی (بسته توانا)
به منظور استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حل موضوعات راهبردی کشور و همینطور توسعه فناوری های پیشران (نوظهور)، خدمت «مشارکت در توسعه زیرساخت تولید محصولات راهبردی» تدوین و طراحی شده است.
براین اساس، شرکتهای دانش بنیان که فروش کل آنها در سال ۱۴۰۳ بیشتر از ۳۵۰ میلیارد تومان است، شرکت توان تأمین حداقل ۲۰ درصد از منابع نقدی مورد نیاز طرح را دارا بوده و طرح توسعه با پیشرفت فیزیکی حداقل ۵۰ درصدی داشته باشد، همینطور محصول مبحث مشارکت، دارای اثربخشی روشن در حوزه نظام مسایل و فناوری های هدف گذاری شده در صندوق نوآوری و شکوفایی (امنیت غذایی، سلامت، انرژی و آب، میکروالکترونیک، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی) باشد، مشمول دریافت این تسهیلات (با در نظر گرفتن سایر ضوابط) می شوند.
هدف از عرضه این خدمت، تأمین هزینه های در رابطه با رشد تولید محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده بالا در چارچوب عقد مشارکت از نوع مشارکت مدنی اسلامی و حداکثر مدت زمان مشارکت ۶۰ ماهه است.
مشارکت در رشد تولید محصولات راهبردی (بسته رشد)
به منظور استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حل موضوعات راهبردی کشور و همینطور توسعه فناوری های پیشران (نوظهور)، فراخوان مشارکت در رشد تولید محصولات راهبردی، خدمت «مشارکت در توسعه زیرساخت تولید محصولات راهبردی» طراحی و تدوین شده است.
براین اساس، شرکتهای دانش بنیان که فروش کل آنها در سال ۱۴۰۳ بیشتر از ۵۰۰ میلیارد تومان است، شرکت توان تأمین حداقل ۲۰ درصد از منابع نقدی مورد نیاز طرح را دارا بوده و محصول مبحث مشارکت، دارای اثربخشی روشن در حوزه نظام مسایل و فناوری های هدف گذاری شده در صندوق نوآوری و شکوفایی (امنیت غذایی، سلامت، انرژی و آب، میکروالکترونیک، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی) باشد، مشمول دریافت این تسهیلات (با در نظر گرفتن سایر ضوابط) می شوند.
هدف از عرضه این خدمت، تأمین هزینه های در رابطه با رشد تولید محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده بالا در چارچوب عقد مشارکت از نوع مضاربه اسلامی و حداکثر مدت زمان مشارکت ۳۶ ماهه است.


منبع:

1404/02/28
10:05:06
0.0 / 5
16
تگهای جزئیات دو بسته حمایتی برای سرمایه گذاری در تولید دانش بنیان: پژوهش , تكنولوژی , تولید , خدمات
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
لینک دوستان بیست و یكم
بیست و یکم