دانشمندان ژنوم پسته کرمان را توالی یابی کردند

دانشمندان ژنوم پسته کرمان را توالی یابی کردند

به گزارش بیست و یکم، دانشمندان در کالیفرنیا درحال بررسی دقیق تر پسته هستند تا اطمینان حاصل کنند که این محصول آینده ای روشن دارد.


به گزارش بیست و یکم به نقل از ایسنا، گروهی از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، توانستند دی ان ای پسته را بررسی نمایند و توالی ژنوم بسیار دقیق تری ایجاد کنند که می تواند پرورش پسته های مغذی تر و مقاوم تر را آسان کند و به مدیریت این محصول کمک نماید.
به نقل از تی سی دی، دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، ۹۹ درصد از پسته های آمریکا را تولید می کند و طبق این بیانیه، سه میلیارد دلار ارزش اقتصادی در این ایالت بوجود می آورد. علیرغم این اعداد و ارقام بالا، توالی یابی دی ان ای پسته ها پیش از این مطالعه، محدود و از کیفیت پایینی برخوردار بود.
تغییرات آب و هوایی دانشمندان را بر آن داشت تا اقدامی انجام دهند. پسته در زمستان های سرد رشد می کند و از مزیتی که دره مرکزی کالیفرنیا را خنک می کند و به درختان اجازه می دهد به درستی شکوفه بزنند، بهره مند می شود. با افزایش تدریجی دما، کشاورزان متحمل ضررهای بیشتری می شوند. به قول محققان، یک درخت پسته تا ۵۰ سال بار می دهد.
به همین دلیل، درک بهتر دی ان ای پسته برای هدایت اصلاح نژاد جدید و مدیریت محصول می تواند نقش بزرگی در بهبود چشم انداز آن داشته باشد. دانشمندان با موفقیت گونه پسته کرمان را که فراوان ترین نوع پسته است، نقشه برداری کردند.
جی. گری مونرو (J. Grey Monroe)، نویسنده همکار این مطالعه، اظهار داشت: بهبود دقت در ژنوم مرجع جدید مانند رفتن از یک نقشه دستی از یک منظره به یک تصویر ماهواره ای از گوگل ارث است.
با توالی یابی بسیار بهبود یافته، این گروه درک ارزشمندی در مورد این محصول به دست آورد. چهار مرحله متمایز در دوره رشد هفت ماهه پسته کشف شد که می تواند به کشاورزان کمک نماید.
باربارا بلانکو-یولیت (Bárbara Blanco-Ulate)، نویسنده همکار، توضیح داد: دانستن چگونگی تغییرات این دانه در طول رشد، به کشاورزان کمک می نماید تا تصمیمات بهتری بگیرند، مانند زمان آبیاری درختان خود، که منجر به تولید پایدارتر پسته می شود.
بلانکو-اولات تصریح کرد: ما درحال کسب اطلاعاتی در مورد چگونگی به دست آوردن همه این خصوصیت های تغذیه ای در پسته و چگونگی بهبود آن از دیدگاه مدیریتی هستیم.
تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، به حوزه رو به رشد تحقیقاتی که به دنبال تقویت محصولات کشاورزی هستند، می افزاید. این شامل مهندسی محصولات مقاوم تر مانند برنج، گندم، کینوا و سیب زمینی است که برای مواجهه با آب و هوای شدید مانند خشکسالی، امواج گرما و بارش شدید تواناتر هستند. مطالعات دیگر شامل ایجاد نسخه های سالم تر از این محصولات اساسی برای رساندن مواد مغذی بیشتر به مصرف کنندگان بوده است.
با ثبت رکوردهای گرما و در نتیجه افزایش آب و هوای نابسامان در جهان، این چاره ها به کشاورزان کمک می نماید تا از موانع دشوار پیش رو عبور کنند.
به طرز هیجان انگیزی، محققان دانشگاه کالیفرنیا، دیویس اعتقاد دارند که تحقیقاتشان، زمینه را برای پیشرفت در چندین جبهه فراهم می آورد. ابتدا، دانشمندان فکر می کنند که این اطلاعات می تواند به پرورش دهندگان کمک نماید تا پسته های مغذی تری تولید کنند. علاوه بر این، یافته ها می توانند به کسب درک بهتری در مورد رشد پسته کمک کنند که می تواند به کشاورزان در پیشگیری از چالش هایی مانند آفات و عفونت های قارچی و در عین حال بهبود استراتژی های برداشت محصولشان کمک نماید.




منبع:

1404/02/09
11:16:43
0.0 / 5
26
تگهای دانشمندان ژنوم پسته کرمان را توالی یابی کردند: تحقیقات , تولید , دانشگاه , كیفیت
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
لینک دوستان بیست و یكم
بیست و یکم