به همت دانش بنیان ها صورت گرفت؛

رفع اثر تحریم ها با تولید مواد اولیه صنایع کاشی و سرامیک در کشور

رفع اثر تحریم ها با تولید مواد اولیه صنایع کاشی و سرامیک در کشور

بیست و یکم: متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شده اند با بومی سازی دانش فنی و تولید مواد اولیه صنایع کاشی و سرامیک، نیاز این صنعت را با تولید داخلی تامین کنند.



به گزارش بیست و یکم به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علی امیر ارجمند، مدیرعامل شرکت دانش بنیان فراپویان ایساتیس با اشاره به استفاده از تجربیات و تخصص کسب شده در صنعت سرامیک عنوان کرد: باتوجه به ظرفیتهای موجود و نیاز بازار در راه تولید محصولات دانش بنیان گام برداشتیم.
وی با اشاره به اینکه با گام برداشتن در راه بومی سازی این مواد وابستگی به واردات تا حد قابل توجهی برطرف می شود، افزود: از شروع ایجاد این صنعت، مواد اولیه از مسیر واردات تامین می شد اما در سالهای اخیر با اعمال تحریم هایی مقابل ایران و افزایش قیمت دلار، مشکلات بزرگی برای صنعتگران به وجود آمد. برای رفع اشکال و همین طور عدم وابستگی به دیگر کشورها، تحقیقاتی در راستای بومی سازی دانش فنی تولید برخی مواد اولیه صورت گرفت که نتیجه آن تولید صنعتی مواد پیشرفته جایگزین زیرکن و مواد پیشرفته جایگزین اکسید روی شد.
این فعال فناور با اشاره به تولید محصولات این شرکت در گریدهای مختلف عنوان کرد: محصولات ساخت این شرکت توانست در مدت کوتاهی سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص دهد.
ارجمند درباره ی کاربرد محصولات مورد اشاره توضیح داد: محصولات دانش بنیان این شرکت در صنایع کاشی و سرامیک و صنایع وابسته کاربرد دارند. مصرف این مواد اولیه موجب کاهش بهای تمام شده محصولات سرامیکی شده و در عین حال کیفیت آنها را افزایش خواهد داد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اشاره کرد: تعدادی از محصولات شرکت فراپویان به عنوان اختراع در اداره مالکیت فکری به ثبت رسیده اند. مواد اولیه مصرفی، فرمولاسیون و روش تولید انتخابی، موجب بهبود عملکرد و کاهش قیمت آنها شده است.
وی هدف از تولید این محصولات را کاهش میزان وابستگی به واردات دانست و اضافه کرد: مواد اولیه مصرفی در این شرکت داخلی بوده و هیچگونه وارداتی صورت نمی گیرد و علاوه برآن از واردات محصولات مشابه نیز جلوگیری می کند. قیمت مواد اولیه مشابه خارجی حداقل سه برابر محصولات این شرکت است. با بهینه سازی ترکیب، نوآوری و بهره گیری از تازه ترین روش های تولید، توانسته ایم محصولات را با کمترین قیمت به مشتریان خود عرضه نماییم.
این فعال فناور درباره ی میزان اشتغال به وجود آمده توسط این شرکت دانش بنیان توضیح داد: توانسته ایم به اشتغال ۲۰ نفر بطور مستقیم و اشتغال ۱۰۰ نفر بطور غیر مستقیم کمک نماییم.
وی با اشاره به اینکه معاونت علمی با حمایت های همه جانبه در تمام مراحل، از ایده تا تولید و توسعه محصول و... باعت تسهیل مسیر رشد شرکتها و افراد توانمند جهت کارآفرینی شده است، اضافه کرد: نگرش عمومی به کارآفرینی و نوآوری سبب خلق ارزش افزوده و تحول اشتغال می شود. باید به این باور برسیم که سرمایه اصلی کشورمان نه منابع معدنی و نفتی و...، بلکه دانش و نوآوری و توانایی های نهفته در ذهن جوانانی است که با مطالعه، پشتکار و اعتماد به نفس خود، آنرا به ارزش افزوده و اشتغال بدل می سازند. این باور نیازمند ایجاد زیرساخت های علمی، توجه به توانمندی های نیروی انسانی خالق، جوان و دانشگاهی و ارتباط موثر با کشورهای پیشرفته است.


منبع:

1402/07/22
08:11:17
0.0 / 5
501
تگهای رفع اثر تحریم ها با تولید مواد اولیه صنایع کاشی و سرامیک در کشور: تحقیقات , تولید , دانش بنیان , دانشگاه
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان قرن بیست و یکم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بیست و یکم