کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی

کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی

به گزارش بیست و یکم، یکی از شرکتهای فناور با استفاده از ترکیبات گیاهی و نانو فناوری، به منابع چربی برای مصرف انسان دست یافته است که می تواند کلسترول بدن را کم کند.


دکتر راحله امیری، دانشیار واحد تهران مرکز و مجری طرح در گفتگو با ایسنا، محصول تولیدی این شرکت را "استرول" گیاهی دانست و اظهار داشت: استرول یک چربی گیاهی است که ماده مؤثره آن از مواد گیاهی مانند دانه های گیاهی چون دانه کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست آمده است.
وی افزود: در تولید این محصول، ماده مؤثره به دست آمده را طی یک فرایند شیمیایی بدون حضور هیچ نوع ترکیبات شیمیایی و تنها با استفاده از مواد طبیعی، تبدیل به مقیاس نانو کردیم.
امیری تصریح کرد: زمانی که این مواد تبدیل به نانو می شود، قدرت جذب و ضریب نفوذ آن افزایش خواهد یافت، ضمن آنکه طعم مطلوب تری را بوجود می آورد.
مجری طرح افزود: این محصول نانویی در فاز چربی، تبدیل به امولسیون می شود و این امولسیون مورد استفاده قرار می گیرد. بعنوان مثال میتوان از استرول به دست آمده در کرم های پوست و یا در لبنیات مانند شیر و ماست بهره برد.
دانشیار دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه محصول نهایی ساخته شده بعنوان مکمل دارویی هم می تواند مورد استفاده قرار گیرد، اظهار نمود: این محصول می تواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن باعث کاهش میزان کلسترول بد در بدن می شود.
وی به مزایای این ماده اشاره نمود و اظهار داشت: این ماده علاوه بر آنکه کاهنده کلسترول خون می شود، از بروز سرطان های پستان و پروستات جلوگیری می کند و همینطور بعنوان جوان ساز پوست به حساب می آید.




منبع:

1401/08/11
10:25:51
0.0 / 5
429
تگهای کاهش کلسترول بد با ترکیبات گیاهی نانویی: تولید , دانشگاه , شركت , فناوری
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
بیست و یکم