لباسی كه از عوارض سفرهای فضایی محافظت می كند
به گزارش بیست و یكم یك محقق شلواری مخصوص فضانوردان طراحی نموده كه جریان خون را به قسمت پایین بدن منتقل می كند و بدین سان عوارض سفرهای فضایی برای فضانوردان را كمتر می كند.
به گزارش بیست و یکم به نقل از دیلی میل، با عنایت به پرواز موفقیت آمیز دو فضانورد ناسا همراه کپسول کرو دارگون به ایستگاه فضایی بین المللی به نظر می آید سفرهای توریستی فضایی در آینده ای نزدیک واقعی می شوند. اما صرف مدت زمانی طولانی خارج از گرانش زمین عواقب زیادی برای سلامت انسان دارد همچون کاهش کلسیم استخوان ها، آتروفی ماهیچه ای و کاهش اکسیژن رسانی به مغز. همینطور فضانوردانی که در میکرو گرانش فعالیت می نمایند در معرض مبتلا شدن به سندروم SANS قرار دارند. این سندروم با تاری دید، سردرد و نقطه بینی همراه می باشد.
درهمین راستا یک مهندس جوان لباس حرکتی گرانشی توسعه داده که فضانوردان آینده را در مقابل عوارض حضور در خارج از زمین محافظت می کند. این لباس با استفاده از یک سیستم وکیوم قابل حمل، جریان خون را به قسمت تحتانی بدن انسان منتقل و نیروهای واکنش سطحی تولید می کند تا تراکم استخوان و ماهیچه حفظ شود. در حقیقت یکی از فارغ التحصیلان مهندسی زیستی در دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو شلوارهای مخصوصی طی گذراندن دوره کارآموزی طراحی نموده است. او برای این طرح ۲ گرنت از ناسا دریافت کرد. او در اینباره می گوید: ما یک لباس مخصوص حرکتی گرانشی به شکل شلوار طراحی کردیم. این لباس مجهز به سیستم وکیوم، کنترل فشار و گرما، ایمنی و خاموش و روشن است. فضانوردان با پوشیدن این شلوارها می توانند به سادگی حرکت کنند.
منبع: 21th.ir
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب