وحشت در بانکهای اسرائیل نتانیاهو عقلش را از دست داده است

وحشت در بانکهای اسرائیل نتانیاهو عقلش را از دست داده است

به گزارش بیست و یکم، روزنامه صهیونیستی هاآرتص نسبت به خطر انتخاب مجدد نتانیاهو بعنوان نخست وزیر رژیم گوشزد نمود.


روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی به روزهای پایانی دوره خود نزدیک می شود که جایگاه بین المللی رژیم در پایین ترین سطح خود قرار دارد.
بر اساس این گزارش، هاآرتص اضافه کرد، بعد از سخنان بی ملاحظه نتانیاهو درباره ی تحریم های احتمالی مقابل بانکهای رژیم صهیونیستی بنیان اقتصادی در خطر فروپاشی قرار گرفته و بانکها گرفتار وحشت شده اند.
در این گزارش آمده است: نتانیاهو عقل خویش را از دست داده و اتحاد با شرکای افراطی خویش را ترجیح می دهد حتی اگر مجبور شود اقتصاد و فروپاشی سطح زندگی را قربانی کند.
هاآرتص خاطرنشان کرد: هیچ وقت خطر انتخاب مجدد نتانیاهو تا این حد بزرگ نبوده است.
نتانیاهو پیش تر به تحریم احتمالی بانکهای رژیم صهیونیستی و لزوم جدا شدن اقتصاد این رژیم از نظام جهانی اشاره کرده بود که مورد انتقاد فراوان قرار گرفته است.
گادی آیزنکوت رییس حزب یشار در رژیم صهیونیستی نیز تأکید کرده بود که نتانیاهو دیگر شایستگی حضور در پست خویش را ندارد و طرح اقتصادی وی برای مواجهه با تحریم های بین المللی احتمالی مقابل تل آویو امنیت این رژیم را تهدید می کند.
وی افزود: نتانیاهو پس از پایان ماموریت فروپاشیدن جامعه اسرائیل و تضعیف ارتش هم اکنون به شدت بدنبال نابود کردن اقتصاد نسل های بعدی ما است. سخنان هفته قبل نتانیاهو نشان داد که ارتباط وی با جهان واقعیت قطع شده و وارد جهان توهمات شده است چون که مدعی شده بود اسرائیل می تواند بصورت کامل از نظام مالی جهانی خویش را جدا کند. این دیوانگی مردی است که دیگر شایستگی ندارد.
آیرنکوت اظهار داشت: در این صورت شرکتهای مستقر در اسرائیل که با ارزهای خارجی کار می کنند چه طور باید به فعالیتشان ادامه داده یا سرمایه گذاری خارجی جذب کنند؟ اجرا چنین سیاست هایی سبب می شود شرکتهای مذکور به سوی دیگر کشورها جذب شده و به آنها منتقل شوند.
به اجمال، روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی به روزهای پایانی دوره خود نزدیک می شود که جایگاه بین المللی رژیم در پایین ترین سطح خود قرار دارد.
بر اساس این گزارش، هاآرتص اضافه کرد، پس از سخنان بی ملاحظه نتانیاهو درباره ی ی تحریم های احتمالی مقابل بانک های رژیم صهیونیستی بنیان اقتصادی در خطر فروپاشی قرار گرفته و بانک ها گرفتار وحشت شده اند.
در این گزارش آمده است: نتانیاهو عقل خود را از دست داده و اتحاد با شرکای افراطی خود را ترجیح می دهد حتی اگر مجبور شود اقتصاد و فروپاشی سطح زندگی را قربانی کند.
هاآرتص تصریح کرد: هیچگاه خطر انتخاب مجدد نتانیاهو تا این حد بزرگ نبوده است.
نتانیاهو پیشتر به تحریم احتمالی بانک های رژیم صهیونیستی و لزوم جدا شدن اقتصاد این رژیم از نظام جهانی اشاره کرده بود که مورد انتقاد فراوان قرار گرفته است.
گادی آیزنکوت رئیس حزب یشار در رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرده بود که نتانیاهو دیگر شایستگی حضور در پست خود را ندارد و طرح اقتصادی وی برای مواجهه با تحریم های بین المللی احتمالی مقابل تل آویو امنیت این رژیم را تهدید می کند.
وی اضافه کرد: نتانیاهو بعد از پایان ماموریت فروپاشیدن جامعه اسرائیل و تضعیف ارتش هم اینک به شدت بدنبال نابود کردن اقتصاد نسل های بعدی ما است. این دیوانگی مردی است که دیگر شایستگی ندارد.
آیرنکوت گفت: در این صورت شرکتهای مستقر در اسرائیل که با ارزهای خارجی کار می کنند چه طور باید به فعالیتشان ادامه داده یا سرمایه گذاری خارجی جذب کنند؟
1405/08/03
10:58:43
0.0 / 5
6
تگهای وحشت در بانکهای اسرائیل نتانیاهو عقلش را از دست داده است: اقتصاد , سرمایه
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان قرن بیست و یکم در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
لینک دوستان بیست و یكم
بیست و یکم