افشین خبر داد؛
برآورد خسارت دانش بنیان ها تکمیل شد برگشت سریع به چرخه تولید
بیست و یکم: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس دولت از برنامه این معاونت برای بازسازی زیرساخت های علمی و پژوهشی دانشگاه ها و برگشت سریع شرکت های دانش بنیان به چرخه تولید آگاهی داد.
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت تخمین خسارت شرکتهای دانش بنیان اظهار داشت: اکنون در مرحله نهائی تخمین خسارت هستیم. در این مدت کوشش کردیم از اغلب شرکتهای دانش بنیان و زیرساخت های پژوهشی صدمه دیده بازدید نماییم و الان ارزیابی ها تقریبا تکمیل شده است. فرایند بازسازی مراکز صدمه دیده در ۳ مرحله تعریف شده است؛ ابتدا برآورد دقیق خسارات و تجهیزات، سپس اولویت بندی و در نهایت ورود به مرحله احیا و بازسازی.
وی ضمن تأکید بر این که برای پرداخت خسارت، ضروری است برآورد رسمی توسط کارشناس دادگستری صورت گیرد، تصریح کرد: این فرایند هنوز از جانب برخی شرکت ها به صورت کامل طی نشده، اما وزارت صمت بعنوان یکی از نمایندگان دولت در این مورد حضور دارد و پیگیری های لازم را انجام می دهد.
افشین اضافه کرد: علاوه بر این، از راه صندوق های حمایتی و معاونت علمی هم برنامه ریزی هایی جهت راه اندازی سریع شرکت ها انجام شده است. دراین خصوص دو مسیر دنبال می شود؛ نخست، بازسازی کامل که در چهارچوب فرآیندهای دولت قرار می گیرد، و دوم، بازتولید و احیای سریع تر شرکت ها از راه مسیرهای میان بر تا بتوانند قبل از تکمیل بازسازی، فعالیت تولیدی خویش را از سر بگیرند. در این راستا آماده هستیم از هر پیشنهادی که به بازسازی سریع تر شرکتهای صدمه دیده کمک نماید، حمایت نماییم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری با اشاره به خسارت واردشده به مراکز دانشگاهی اظهار داشت: در جریان حوادث اخیر، ۳۲ مرکز پژوهشی دانشگاهی صدمه دیدند که در این بین ۴ دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه صنعتی شریف به صورت عمده متحمل خسارت شدند.
وی تصریح کرد: برای بازسازی این مراکز، با وزیر امور اقتصادی و دارایی توافق نامه ای امضا شده است تا از محل ظرفیتهای مالیاتی حوزه های اقتصادی کشور، منابع ضروری جهت بازسازی این چهار مرکز تأمین و در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش بیست و یکم به نقل از مهر، از مجموع حدود ۱۱هزار شرکت دانش بنیان کشور، نزدیک به یک درصد، یعنی حدود ۱۰۰ شرکت، گرفتار صدمه شده اند و حدود ۲۵میلیون دلار خسارت ارزی و ۵۵همت خسارت ریالی متحمل شده اند
به طور خلاصه، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت ارزیابی خسارت شرکتهای دانش بنیان گفت: حالا در مرحله نهایی ارزیابی خسارت هستیم. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به خسارت واردشده به مراکز دانشگاهی گفت: در جریان حوادث اخیر، ۳۲ مرکز پژوهشی دانشگاهی آسیب دیدند که در این میان ۴ دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه صنعتی شریف به شکل عمده متحمل خسارت شدند.
منبع: 21th.ir
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان قرن بیست و یکم در مورد این مطلب