تماس با کشتی حنظله بعد از 2 ساعت قطع ارتباط باردیگر برقرار شد
به گزارش بیست و یکم، ائتلاف ناوگان آزادی بعد از قطع ارتباط با کشتی «حنظله» که برای شکستن محاصره بسمت نوار غزه در حرکت است، از تماس مجدد با کشتی اطلاع داد. کمیته بین المللی شکستن محاصره هم اعتقاد دارد که خدمه آن مورد رهگیری یا حمله قرار گرفته اند.
به گزارش بیست و یکم به نقل از خبرگزاری مشرق،
ائتلاف ناوگان آزادی صبح جمعه اعلام نمود که بعد از قطع ارتباط که تقریبا دو ساعت طول کشید، ارتباط با کشتی «حنظله» برقرار شده و تایید نمود که همه خدمه آن سالم هستند.
این قطع ارتباط با شناسایی پهپادهایی که در نزدیکی کشتی درحال پرواز بودند، همزمان شد و نگرانی های جدی را در مورد احتمال حمله به آن ایجاد کرد. اما ائتلاف ارتباط با کشتی باردیگر برقرار شد و ادامه مأموریت بشردوستانه آن در نوار غزه را تایید نمود.
ائتلاف ناوگان آزادی عصر پنجشنبه، اعلام نموده بود که ارتباط با کشتی «حنظله» در صورتیکه در راه شکستن محاصره نوار غزه بود، قطع شده است.
کمیته بین المللی شکستن محاصره اعلام نمود که به سبب پارازیت، ارتباط کامل خویش را با خدمه کشتی «حنظله» از دست داده است و به حضور چندین پهپاد در نزدیکی کشتی اشاره نمود.
این کمیته اضافه کرد: «آنچه ما شاهد آن هستیم به این معنا است که خدمه ما در کشتی «حنظله» امکان دارد مورد رهگیری یا حمله قرار گرفته باشند.»
کشتی «حنظله» چند روز قبل از بندر گالیپولی ایتالیا بسمت غزه حرکت کرده بود و به عنوان بخشی از کمپینی برای شکستن محاصره، در بحبوحه جنگ نسل کشی و گرسنگی مداوم در نوار غزه است.
«جیکوب برگر»، فعال حقوق بشر و بازیگر آمریکایی که در این کشتی شرکت دارد، به المیادین اظهار داشت که ۲۱ نفر، همچون ۶ آمریکایی، به کشتی «حنظله» پیوسته اند.
او توضیح داد که هدف شکستن محاصره غیرقانونی نوار غزه است و معتقد می باشد که موفقیت کشتی الهام بخش سایر کشورها و کشتی ها خواهد بود.
برگر همینطور فاش کرد که این کشتی مورد دو حمله قرار گرفته است که هر دو امکان دارد کوشش های خرابکارانه ای برای از کار انداختن آن بوده باشد.
او اصرار کرد که روحیه بسیار بالاست و همه متعهد به کمک به مردم فلسطین هستند.
ژوئن گذشته، کمپین مشابهی زمانیکه کشتی «مادلین» با مشارکت فعالان چندین کشور و حمل کمک های بشردوستانه، با هدف شکستن محاصره اسرائیل بر نوار غزه حرکت کرد، رخ داد. وقتی کشتی به غزه نزدیک شد، اسرائیل به ارتش فرمان داد تا از رسیدن آن به نوار غزه پیشگیری کند.
یگان کماندویی دریایی شایتت ۱۳ به کشتی حمله کرد، آنرا توقیف و فعالان را دستگیر کرد. نیروهای اشغالگر فعالان بازداشت شده را به فرودگاه بن گوریون در تل آویو منتقل کرده و آنها را به کشورهایشان تبعید کردند.