معاون علمی رئیس جمهور:
هدف ما صرفا توسعه کمی شرکتهای دانش بنیان نیست
به گزارش بیست و یکم، کرمانشاه معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور اظهار داشت: باید ادبیات این که قرار نیست شرکت ها همیشه دانش بنیان بمانند را نهادینه نماییم.
به گزارش بیست و یکم به نقل از ایسنا، حسین افشین در حاشیه بازدید امروز(۲۰ اردیبهشت) از برج فناوری کرمانشاه و واحدهای فناور مستقر در آن درمیان خبرنگاران، اشاره ای به تعداد فعلی شرکت های دانش بنیان موجود در کشور داشت و اظهار داشت: حالا نزدیک به ۱۰ هزار و ۴۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور داریم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اعلان اینکه در گذشته حدود ۱۲ هزار شرکت دانش بنیان در کشور داشتیم که از این تعداد حدود ۲۰۰۰ شرکت ریزش داشته، اشاره کرد: باید ادبیات این که قرار نیست شرکتها همیشه دانش بنیان بمانند را نهادینه نماییم، برای اینکه ممکنست تعدادی از تجهیزات و یا تکنولوژی ها در زمان گذشته دانش بنیان محسوب می شده، اما حال از گردونه دانش بنیانی خارج شده باشند.
افشین در ادامه از درنظر گرفتن حمایت هایی از مراکز شتاب دهنده نیز یاد کرد و اضافه کرد: مقرر است برای مراکز شتاب دهنده سطح یک رقم سه میلیارد تومان حمایت به عنوان «سیدمانی» اختصاص دهیم تا بتوانند بر روی هسته های پژوهشی و فناور سرمایه گذاری کنند. برای شتاب دهنده های سطح دو نیز مبلغ یک میلیارد تومان حمایت مالی درنظر گرفته شده است.
وی از شتابدهنده ها به عنوان موتور محرک اکوسیستم دانش بنیان یاد کرد که بطور قطع مورد حمایت قرار خواهند گرفت و تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در سال ۱۴۰۴، جنب و جوش را در مراکز نوآوری و اکوسیستم دانش بنیان شاهد باشیم.
تعداد شرکت های دانش بنیان کرمانشاه باید تا سال دیگر به ۱۵۰شرکت برسد
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور سپس از ظرفیتهای خوب کرمانشاه در عرصه شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور نیز یاد کرد و اضافه کرد: کرمانشاه حالا ۱۰۰ شرکت دانش بنیان دارد و تعداد قابل توجهی شرکت نوپا نیز دارد که برخی از آنها پتانسیل تبدیل شدن به شرکتهای دانش بنیان را دارند.
افشین اظهار امیدواری کرد تعداد شرکت های دانش بنیان کرمانشاه تا سال آینده به ۱۵۰ شرکت برسد و اضافه کرد: البته هدف ما فقط توسعه کمی شرکت های دانش بنیان نیست و سخت گیری های خاصی به جهت اینکه شرکتها دانش بنیان شوند، وجود دارد.
وی به فروش دو همتی شرکت های دانش بنیان کرمانشاه در سال قبل نیز اشاره نمود و این رقم را برای استان کرمانشاه مناسب دانست.
آماده همکاری برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه هستیم
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در ادامه از آمادگی همکاری و حمایت برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه نیز آگاهی داد و اظهار داشت: برای این کار لازم است برآورد دقیقی از بخش های باقیمانده و کارهایی که باید صورت گیرد به ما ارائه شود.
افشین همین طور از آمادگی برای تکمیل مراکز نوآوری که بخشهایی از کار آنها پیش رفته نیز یاد کرد و اضافه کرد: برای پشتیبانی از این طرح ها نیز برمبنای اولویت بندی و پیشرفتی که دارند، آمادگی داریم.
وی درباره ی حمایت برای افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری زاگرس نیز اشاره کرد: در این بخش نیز آماده ایم بصورت سهام دار ورود نماییم، برای اینکه این صندوق می تواند پیشران صندوق ارتباط ما با عراق باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همین طور نظر مساعد خودرا بر اساس این که کرمانشاه متولی صادرات محصولات دانش بنیان و فناور به کشور عراق باشد، اعلام نمود.
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب