در گفت وگو با بیست و یكم اعلام شد

عضویت محقق ایرانی در هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام

عضویت محقق ایرانی در هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام

به گزارش بیست و یکم، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با رای اکثریت به عضویت هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام (IAS) به مدت چهار سال انتخاب|شد.


دکتر محمد عبدالهی در گفتگو با ایسنا، آکادمی علوم جهان اسلام را یکی از معتبرترین آکادمی های علوم جهانی توصیف کرد و اظهار داشت: بنا به مشخصات آن طور که تعریف شده، آکادمی علوم جهان اسلام (IAS) یک سازمان علمی بین المللی است که در سال ۱۹۸۶ توسط سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) جهت کمک به تحقق پیشرفت های اجتماعی-اقتصادی کشورها از راه استفاده از علم و فناوری تأسیس شد.
وی با اشاره به اینکه کلیه اساتید و پژوهشگرانی که کارهای اثرگذار علمی در جهان انجام داده باشند، به عضویت این آکادمی در خواهند آمد، اظهار نمود: این آکادمی سالی یک مرتبه اجلاس عمومی خویش را در یکی از کشورهای عضو با حضور عالی ترین مقام های کشورها برگزار می نماید و طی آن در مورد یکی از موضوعات علمی روز بحث و تبادل نظر می کنند.
عبدالهی اظهار نمود: سخنرانان مدعو این اجلاس را از میان سرآمدان علمی جهان انتخاب می کنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، برگزاری اجلاس دیگری به صورت حضوری و یا آنلاین در حوزه های تخصصی علمی را از دیگر برنامه های آکادمی علوم جهان اسلام نام برد و تصریح کرد: هدف اصلی از برگزاری این اجلاس ترویج علم در حد گسترده برای همه است.
عبدالهی ضمن اشاره به برگزاری انتخابات هیات مدیره این آکادمی به منظور انتخاب اعضا با تکیه بر این که هر چهار سال یک مرتبه این رای گیری برگزار می شود، در اینباره توضیح داد: در این رای گیری اعضایی که در حوزه های علم و فناوری فعال می باشند، کاندیدا می شوند و با رای اکثریت، اعضا انتخاب و بعنوان عضو هیات مدیره IAS معرفی می گردند.
وی افزود: در بیست و چهارمین اجلاس مجمع عمومی که در اکتبر سالجاری در آکادمی علوم و فناوری مراکش برگزار شد، طی آن بنده بعنوان عضو هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام (IAS) برگزیده شدم.
به قول این پژوهشگر ایرانی حوزه داروسازی و سم شناسی و داروشناسی، وی تنها برنده ایرانی جایزه جهانی این آکادمی در رشته فارماکولوژی و توکسیکولوژی درسال ۲۰۱۵ هم هست و همینطور در سال ۲۰۱۶ بعنوان فلوشیپ دائمی این آکادمی هم انتخاب شده است.
عبدالهی افزود: در این انتخابات بر مبنای رای اکثریت دانشمندانی از کشورهای اردن، مالزی، مراکش، پاکستان، لبنان، الجریزه، هند و ازبکستان به عضویت هیات مدیره این آکادمی درآمده است.
وی با اشاره به اینکه این عضویت از سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۷ است، اظهار نمود: مأموریت این اعضا ترویج علم و تصمیم گیری در انتخاب کشورهای عضو آکادمی و نحوه گسترش علم با استفاده از سرمایه گذاری کشورهای عضو است.




منبع:

1401/08/26
12:06:44
0.0 / 5
459
تگهای عضویت محقق ایرانی در هیات مدیره آکادمی علوم جهان اسلام: پژوهش , دانشگاه , فناوری , محقق
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
بیست و یکم