بسته بندی سس كچاپ قابل خوردن می شود

بسته بندی سس كچاپ قابل خوردن می شود

بیست و یكم: یك استارت آپ از جلبك پاكت های حافظ محیط زیست و خوراكی برای سس كچاپ ساخته است تا از آلودگی مربوط به پلاستیك بكاهد.


به گزارش بیست و یکم به نقل از دیلی میل، طبق اطلاعات موجود انسان سالانه ۳۰۰ میلیون تن زباله پلاستیکی تولید می کند که نیمی از آنها مربوط به محصولات یکبار مصرف هستند. در همین راستا یک استارت آپ انگلیسی به نام« نوتپلا» (Notpla)بسته بندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده است. این بسته بندی «اوهو»(Ooho) نام دارد و از جلبک ساخته شده که زیست تجزیه پذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی می توان آنرا خورد. جلبک هایی که در یک مزرعه در شمال فرانسه کشت می شوند، خشک و به پودر تبدیل می شوند. در مرحله بعد طی فرایندی مخصوص به ماده ای شفاف و لزج تبیدل می شوند که می توان مانند پلاستیک آنرا قالب گیری کرد. جلبک سریع تر از کاغذ یا نشاسته رشد می کند و پرورش آن نیازمند آب یا زمین مخصوصی نیست. این استارت آپ بطور آزمایشی با شرکت «جاست ایت» (اپلیکیشن ارسال غذا) همکاری می کند تا از پاکت های اوهو برای بسته بندی کچاپ، سس باربیکیو و محصولات دیگر استفاده گردد.


منبع:

1399/07/30
12:54:49
5.0 / 5
431
تگهای خبر: آزمایش , ابداع , اپل , اپلیكیشن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
لینک دوستان بیست و یكم
بیست و یکم