معاون وزیر علوم خطاب به معاونان فرهنگی دانشگاهها:

در زمینه نشاط افزایی در محیط های دانشگاهی گام بردارید

در زمینه نشاط افزایی در محیط های دانشگاهی گام بردارید

به گزارش بیست و یکم، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: سند اسلامی شدت شدن برای اقدامات فرهنگی در کانون اصلی اقدامات فرهنگی قرار گرفته است.


به گزارش بیست و یکم به نقل از ایسنا، عبدالحسین کلانتری در هفتاد و یکمین گردهمایی مدیران فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که در پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران برگزار شد، ضمن بیان این مطلب، خطاب به مدیران فرهنگی دانشگاهها اظهار نمود: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، سند اسلامی شدن دانشگاه را در کانون توجه قرار داده است. من از شما می خواهم که به دنبال ایجاد سند جدید نباشید، چون که کشور از تعدد اسناد رنج می برد.
وی افزود: از گستردگی اقدامات پرهیزکنید، گستردگی سبب می شود که امور خیلی از کانون توجه بیرون بروند.
دکتر کلانتری با اشاره به اینکه مدیران فرهنگی دانشگاهی در یک فضای خاص فعالیت می نمایند، توضیح داد: مدیران فرهنگی بعنوان نقطه تماس دانشجویان در برابر امور فرهنگی به حساب می آیند. تأثیر مدیران فرهنگی می تواند حتی از معاونان فرهنگی بیشتر باشد.
معاون وزیر علوم خاطرنشان کرد: قطعا، معاونان فرهنگی به اندازه مدیران فرهنگی با دانشجویان ارتباط ندارند. نشاط افزایی در محیط های دانشگاهی به شما بازمی گردد؛ از شما می خواهم که در این حوزه گام بردارید. مدیریت فرهنگی، دستگاه، تجلی جلوه رحمانی دانشگاه است. بیشترین ارتباط دانشگاه با دانشجویان باید از راه معاونت فرهنگی انجام شود؛ این مورد باید در دستور کار قرار گیرد و بیشترین رابطه صمیمی از طرف معاونت فرهنگی باشد.
دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: معاونت فرهنگی می خواهد یاور، دوست، همراه دانشجویان باشد. این معاونت بعنوان خانواده دانشجویان بشمار می رود و باید به آنها توجه گردد نقش خود در برابر دانشجویان را باید به درستی ایفا کنیم؛چرا که دانشجویان آینده سازان کشور هستند و تعامل با دانشجویان برعهده ما مسؤلان فرهنگی دانشگاه ها است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه بعضی از دانشجویان با اکراه به بعضی از کلاس ها می روند، افزود: شاید بعضی از دانشجویان تنها برای حضور و غیاب در کلاس های درس حاضر می شوند اما برپایه حس مسئولیت پذیری خود برای فعالیتهای فرهنگی تلاش می کنند. ما مسؤلان فرهنگی باید برای کاهش خطاهای آنها در امور فرهنگی تلاش نماییم.
وی با اشاره به اینکه بنا به فرموده مقام معظم رهبری، دانشجویان، حلقه میانی کشور هستند، توضیح داد: فعالیتهای فرهنگی شامل فعالیت دانشجویان در انجمن ها، تشکل ها، هئیت های مذهبی و... است که احتیاج به حمایت و بسترسازی دارند.
وی اظهار داشت: منش دانشجویی و خصوصیت خاص دانشجویان باید با محیط دانشگاه ها متناسب باشد. بنابراین "آیین نامه پوشش و حجاب" تنظیم شده است. معاونت فرهنگی و اجتماعی در نامه ای خطاب به روسا و معاونان فرهنگی دانشگاه ها خواسته است که اقدامات آنها در برابر اجرای این آئین نامه ها متناسب با فضای دانشگاهی باشد.
دکتر کلانتری با اشاره به اینکه نگاه به امور فرهنگی دانشگاه ها باید فرصت محور باشد، اظهار نمود: منظور اینست که فرصت کنشگری دانشجویان را ببینیم. این مورد نباید به این معنا باشد که اشتباهات آنها را نادیده بگیریم. این روزها، دوران سلطه فضای مجازی بر رسانه ها است. ما توجه خویش را به تهدیدها معطوف کرده ایم اما باید به جای توجه به تهدیدها، دانشجویان را در کانون توجه قرار دهیم و به آنها پروبال دهیم.
وی اضافه کرد: مدیران فرهنگی، روابط عمومی دانشگاه ها، روسای دانشگاه ها و معاونان فرهنگی نیستند. مسائل دانشجویی باید در رسانه ملی مطرح شود. اما این انتظار را نداشته باشیم که تمام مسائل را با کمک صدا و سیما بیان نماییم. تصاویری که در رابطه با مسائل دانشجویی توسط گوشیهای دانشجویان ضبط شده، را هم می توانیم در فضای مجازی قرار دهیم.




منبع:

1401/06/15
23:19:36
0.0 / 5
450
تگهای در زمینه نشاط افزایی در محیط های دانشگاهی گام بردارید: آموزش , پژوهش , تحقیقات , دانشگاه
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
بیست و یکم