ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از تولید ورقه های ضد قارچی رهاینده کنترل شده دی اکسید گوگرد با هدف افزایش ماندگاری میوه ها برای توسعه صادرات محصولات باغی آگاهی داد.



به گزارش بیست و یکم به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده اظهار داشت: اغلب میوها بعد از برداشـت فـسادپذیری بالایی دارند، بدین جهت به کارگیری فنون و روش هـای مناسـب جهـت افزایش قابلیت ماندگاری در طول دوره نگهداری ضروری می باشد.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به این که مطابق آمارهای جهانی بطور متوسط ۲۴ درصد میوه ها و حدود ۴۲ درصد از سبزی ها در کشورهای درحال توسعه در فاصله تولید تا مصرف از بین می روند افزود: روش های قدیمی نگهداری مواد غذایی شامل فرآیندهای گرمایی، انجماد، پرتودهی، نگهداری در اتمسفر اصلاح شده و استفاده از مواد افزودنی ضد میکروبی یا نمک ها هستند که متاسفانه در ارتباط با برخی فرآورده ها نمی توان آنها را به کار برد.
وی بیان کرد: در سالهای اخیر، تولید بسته های با رهایش کنترل شده بوسیله انتقال یک عامل فعال از حامل پلیمری به سطح ماده غذایی بمنظور افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی مورد توجه قرار گرفته است.
رجب زاده به تامین تقاضای مـصرف کننـده بـرای انواع سبزی ها و میوه ها از طریـق انبارمـانی طولانی مدت اشاره نمود و اظهار داشت: باتوجه به اهمیت ماندگاری میوه ها و کنترل قارچ ها و از جانب دیگر کاهش مصرف قارچ کش های سنتزی در زنجیره تولید تا مصرف، تولید ورقه های رهاینده دی اکسید گوگرد برای کنترل قارچ ها و افزایش ماندگاری میوه ها (سیب، انواع توت ها، تمشک، انگور، خرمالو، کیوی، گلابی و انار) ضروری بوده که علاوه بر کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، سبب ایجاد ارزش افزوده و افزایش سلامت جامعه نیز خواهد شد.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اعلان اینکه دانش فنی بسته بندی ها، جاذب ها و رهاینده های مواد فعال در انحصار برخی کشورهای خاص است اظهار داشت: باتوجه به دستیابی به دانش فنی تولید این ورقه ها در داخل کشور، ورقه های رهاینده دی اکسیدگوگرد با قیمت پایینتری در حجم انبوه تولید و عرضه خواهند شد و مانع خروج ارز از کشور می شود.

1400/10/20
23:59:20
0.0 / 5
705
تگهای ورقه های ضد قارچ افزایش دهنده ماندگاری میوه تولید شد: پژوهش , تولید , محصولات
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بیست و یکم