تولید پنیر گیاهی از جلبک

تولید پنیر گیاهی از جلبک

به گزارش بیست و یکم محققان یک نوع پنیر گیاهی از جلبک تولید کرده اند که طعم آن مشابه نمونه واقعی است.


به گزارش بیست و یکم به نقل از دیلی میل، شرکتی در سنگاپور این پنیر گیاهی را از جلبک تولید کرده است. جلبک به کار رفته در این فرآیند هم در واقع یک میکروارگانیسم فتوسنتزی است که نزدیک آب وجود دارد. پنیرهای گیاهی گوناگونی در بازار وجود دارند اما محصول جدید شباهت زیادی به پنیرهای سنتی دارد که مملو از ویتامین ب است و طعمی مشابه پنیر چدار دارد. میتوان محصول مذکور را به شکل ورقه ورقه برید، تست کرد یا به ساندویچ افزود. پنیر گیاهی جدید با همکاری میان شرکت «Sophie s BioNutrients» و مرکز «Ingredion Idea Labs » توسعه یافته است. یوجین وانگ مدیر ارشد ا جرایی شرکت «Sophie s BioNutrients» می گوید: میکروجلبک یکی از مغذی ترین منابع روی زمین است. ما یک وجهه دیگر از احتمالات بی حد و حصر این ابرغذا را نشان دادیم که یک جایگزین بدون لاکتوز برای پنیار حیوانی است. پنیر ساخته شده به علت وجود میکروجلبک پروتئین بیشتری نسبت به نمونه های گیاهی دیگر دارد.

1400/08/26
11:43:01
0.0 / 5
86
تگهای خبر: تولید , شركت , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
بیست و یکم