در ژاپن ؛

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر 3 بعدی تولید شد

استیک آزمایشگاهی با سلول بنیادی و پرینتر 3 بعدی تولید شد

محققان ژاپنی روشی برای چاپ سه بعدی استیک گوشت گاو با کمک سلول های بنیادی و پرینتر سه بعدی ابداع نموده اند.


به گزارش بیست و یکم به نقل از دیلی میل، محققان از اولین گوشت گوساله چاپ سه بعدی جهان رونمایی کرده اند. بیشتر گوشت هایی که در آزمایشگاه کشت می شود، بیشتر شبیه گوشت چرخ کرده هستند و ظاهر آنها شبیه استیک نیست. این نوع گوشت ساختار پیچیده ای ندارد و از فیبرهای ماهیچه ای ساده تشکیل شده است. اما استیک ها بخصوص استیک وایگو (Waygu) حاوی چربی، ماهیچه و رگ های خونی در ساختار پیچیده هستند که نوعی ظاهر شبیه سنگ مرمر به وجود می آورند. حالا محققان دانشگاه اوزاکا توانسته اند با کمک چاپ سه بعدی استیکی با این مشخصات ظاهری بسازند. به قول آنها محصول مذکور از سلول های بنیادی و در آزمایشگاه ساخته شده است. استیک مشهور وایگو از گوشت گاوهای ژاپنی تهیه می شود و حاوی چربی بین ماهیچه ای زیادی است و شبیه سنگ مرمر به نظر می آید. این ساختار سبب شده وایگو یکی از گران ترین و خوش طعم ترین استیک های جهان بود. در روش جدید بافت های فیبری مختلف مانند ماهیچه، چربی و رگ های خونی را به وسیله پرینتر سه بعدی ساخته و با یکدیگر یکپارچه می شوند. به قول محققان گوشت مصنوعی شباهت زیادی به نمونه واقعی دارد. همینطور میتوان از این روش برای تولید ساختارهای پیچیده دیگر استفاده نمود. دونگ هی کانگ مؤلف این پژوهش می گوید: تحقیق ما به حفظ محیط زیست در آینده کمک می نماید. البته محققان به هزینه تولید استیک یا زمان ارائه استیک به بازار هیچ اشاره ای نکرده اند.


منبع:

1400/06/04
13:11:48
0.0 / 5
234
تگهای خبر: آزمایش , ابداع , پژوهش , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بیست و یکم